2014-04

Medlemsbrev nr.4/2014

Grålum 12. september 2014

Til medlemmene !

Medlemsbrev kan gjenfinnes på vår hjemmeside: www.pafnorge.no

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Medlemsmøte i oktober

Dette er fastlagt til onsdag 22.oktober 2014 kl.1300 i Apotekforeningens lokaler i 5. etasje. Temaet blir "Beredskapssituasjonen for legemidler i Norge", og vi har invitert daglig leder i Serviceproduksjon AS, Per Steinar Lund, til å kåsere om dette.

Ca. kl.14 blir det servering av snitter med kaffe/te/mineralvann i kantinen, pris kr.110,- pr.person, som betales til kassereren ved ankomst – vi ønsker minst mulig veksling!

ALTSÅ INGEN FORHÅNDSPÅMELDING!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Julelunsj onsdag 26.november 2014

på Rica Victoria Hotel, Oslo

Julelunsjen, som vi har hatt i 3 år, har blitt vårt mest populære arrangement. Så styret har vedtatt å arrangere også i år på samme sted: Rica Victoria Hotel, Rosenkrantsgt. 13, Oslo fra kl.14 til kl.17.

De setter frem sin tradisjonelle, delikate julebuffet, og prisen er også i år kr.360,- pr.person som inkluderer dessert og kaffe og te. Annen drikke kan bestilles og betales direkte til servitør.

Påmeldingsfristen er 1.november 2014.

Påmelding foregår på tradisjonell måte: ved å betale kr.360,- pr.person til PAF’s bankkonto

6003 05 05053. Husk å oppgi navn og antall personer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hovedtur 4. - 11.mai 2015 - St. Petersburg

Styret har fullført planleggingen av vårtur i 2015. Og vi har valgt St. Petersburg som reisemål! Turen er laget i samarbeid med reiseoperatøren "4 Seasons Travel" i Trondheim. Påmeldingsskjema skal derfor sendes til dette firmaet! Prisen pr. person er avhengig av antall deltagere, men kommer på kr.13.750 hvis 40-45 deltagere (se turopplegget).

Turen varer altså i 8 dager, fra mandag 4.mai til mandag 11.mai 2015. De fleste måltider er inkludert i prisen. Dette er markert i Turopplegget for hver dag. De måltider som er inkludert står f.eks. markert slik: (F/L/M). Dette betyr at denne dagen er Frokost, Lunsj og Middag inkludert i prisen. I tillegg er drikke til alle felleslunsjer inkludert, men ikke drikke til middager. Hva som er inkludert i prisen er spesifisert i Turopplegget.

Turen er meget innholdsrik, en ordentlig "opplevelses"-tur! Sightseeing til lands og til vanns, besøk i palasser, museer, festningsanlegg og katedraler. Vi får oppleve folkloreforestillinger, og det planlegges mulighet for kjøp av billetter til ballettforestilling eller konsert. Hvilke slike tilbud avklares først i mars måned av Turoperatøren.

Visum: "4 Seasons Travel" ordner også med visum for reisen, og kostnaden er inkludert i prisen. MEN DELTAGERNE MÅ SELV FYLLE UT SØKNADSSKJEMAET ELEKTRONISK - PÅ INTERNETT. Når alle ønskede opplysninger er lagt inn i skjemaet, skriver man selv ut skjemaet og undertegner dette. Så sendes

skjemaet til "4 Seasons Travel" sammen med passbilde, originalpass med minst 2 blanke sider, og reiseforsikring som er gyldig i Russland og som inneholder søkerens navn og gyldighetsperiode. Se også Turopplegget. Alt om visum finner man på denne internettsiden: http://visa.kdmid.ru

Tips: Man må ikke samtidig søke visum og melde seg på turen. Send først inn PÅMELDINGSSKJEMA FOR TUREN. Så søker man visum etterpå.

Påmeldingsfristen er 1.november 2014 - Den sendes "4 Seasons Travel".

For Styret

Arne P. Bentel

(sign.)

Vedlegg: Turopplegg fra "4 Seasons Travel"

Påmeldingsskjema til tur til St. Petersburg