2017-02

Medlemsbrev nr.2/2017

Til medlemmene !

Medlemsbrev kan gjenfinnes på vår hjemmeside: www.pafnorge.no

Takk for sist – et hyggelig og fint medlemsmøte på Oslo Katedralskole og etterfølgende lunsj på Restaurant Tekehtopa! Referatet er vedlagt.

Her er våre planer for resten av 2017, samt vår idé om Hovedtur 2018:

Høsttur til Halden 12. og 13. september

Her er vedlagt Turprogrammet fra Din Turpartner. Turen blir i hovedtrekk slik: Avgang med buss kl.09:45 fra Thon Hotel Opera v/Oslo S, Dronning Eufemias gate.

Vennligst møt opp i god tid!

Første stopp på Solli Brug, like nord for Sarpsborg, med omvisning (kunst og kultur) og lett frokost, videre til Halden, hvor vi tar Fredriksten festning med omvisning først og deretter lunsj.

Så til Fredrikshald Teater og deretter innsjekking på Park hotell med kveldsbuffet inkludert.

Neste dag besøker vi først Rød Herregård, deretter lunsj i Halden, så kjøres vi til båten som tar oss fra Tistedal via Brekke sluser og til endestasjonen, Strømsfoss, hvor bussen plukker oss opp.

Retur til Oslo via Mysen og E18.Prisen på turen er sponset noe, med et beløp som tilsvarer vedtaket i Budsjett for 2017. Prisen på turen er kr.4.000 pr. person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr.400.

Turen må ha minimum 25 påmeldte,

Og den har fast pris på kr.4.000,- pr. person. Tillegg for enkeltrom kr.400,-.

Påmelding skjer ved å betale totalbeløpet (for X antall personer) til

vår bankkonto: 6003 05 05053 - PAF v/Kjellbjørn Rusten, Underlia 6 A, 3021 DRAMMEN

Betalingsfrist: 25.juli 2017 - men jo før jo heller - først til mølla osv.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Høstmøte onsdag 11.oktober kl.13

Styret har avtalt lunsjmøte onsdag 11.oktober kl.13 i Apotekforeningens lokaler i 5.etasje. Det blir foredrag av Leif Rune Skymoen, daglig leder i Curida AS på Elverum (tidligere NAF-Lab). Tittelen på foredraget blir ”Curida og utviklingen av norsk helseindustri”.

Lunsj deretter kl.14 med pris kr.150 pr.person. Det er ingen påmelding, men ta med kontanter som betaling. Evt. kan man ”Vippse” kr.150 til Kjellbjørns mobilnr. 91 39 09 79.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julelunsj onsdag 22.november kl.14

Julelunsj blir det også i år. Denne gang har vi flyttet arrangementet til Thon Hotel Opera ved Oslo S. Selve arrangementet gjennomføres på samme måte, med god mat og drikke, samt sangunderholdning (forhåpentligvis). Prisen er omtrent som før. Det blir sendt ut invitasjon med pris og påmeldingsfrist til høsten.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hovedtur 2018

Styret har arbeidet hardt med ideer til Hovedtur våren 2018. Vi har nå kommet frem til at

Reisemålet blir ISLAND.

En fordel er at man slipper mye reising, men ulempen er at prisnivået er relativt mye høyere enn hva vi har hatt de siste årene. For en 5-dagers tur i slutten av mai vil prisen sannsynligvis bli noe over kr.20.000 pr. person. Vi avventer tilbud fra 2 reisebyråer, som kommer antagelig i slutten av juli (grunnet flyselskapenes priser). Dette blir så sendt ut i nytt Medlemsbrev da.

For Styret

Arne P. Bentel

(sign.)

Vedlegg:

Referat fra Medlemsmøte nr.2/2017

Turopplegg Haldentur 12.-13. september